keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Jonkin uuden alku

Tästä se lähtee! Harkinnut olen pitkään ja hartaasti tätä blogin perustamista. Aika ei ehkä vain ole ollut kypsä ja aihepiiri myös oli pitkään mietinnän alla. Nyt palaset loksahtelivat päässä paikoilleen ja toivon, että osaan kirjoittaa sellaisista asioista, joista juuri sinä olet kiinnostunut tai haluaisit kuulla lisää. 

Opiskelen ympäristösuunnittelijaksi nyt toista vuotta kestävän kehityksen koulutusohjelmassa. Kestävän kehityksen teemat ja ympäristöön liittyvät aiheet ovat lähellä sydäntäni. Uusia asioita ja pohdinnan aiheita tulee eteen jatkuvasti ja haluan näin tekstin kautta välittää ajatuksiani. Näkemykseni ja mielipiteeni tässä blogissa perustuvat omaan kokemukseen ja ajatusmaailmaan ja mitään totuuksia tai asiantuntijalausuntoja en voi enkä tässä vaiheessa pystyisikään antamaan. Reflektoin oppimaani ja yritän ajatella asioita eri näkökulmista. Tervetuloa seuraamaan ajatuksenjuoksuani, joka paikoitellen saattaa olla hyvinkin vauhdikasta!

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon Susanna!

    Mielenkiinnolla odotan kirjoituksiasi!
    Terv. Pirjo Mutkala

    VastaaPoista
  2. Unelman toteutuminen antaa aina virtaa.
    Mielenkiinnolla tulen seuraamaan blogiasi.

    VastaaPoista

Tänne ovat kommentit tervetulleita :)

Maitotölkit, täältä tullaan!

Aiemmassa postauksessa kerroin monilokeroastian käyttökokemuksesta kahden kuukauden käytön jälkeen. Postauksen löydät täältä: https://rehell...